diumenge, 9 d’octubre del 2011

En Menna i na Caterina, visiten el municipi de Caldes de Montbui


Avui dia 9 d’octubre, els geganters de Sentmenat, han visitat el municipi veí de Caldes de Montbui, en motiu de la festa major. En Menna i na Caterina,han tornat la visita que van fer els geganters de Caldes a la festa major de Sentmenat.

Els actes, han començat a les 10 del matí, amb una plantada de gegants a l’envelat de Festa Major. A les 12 del migdia,s'ha iniciat la cercavila, amb les colles de: Montmeló, Molins de Rei, Sentmenat, La Bisbal del Penedès, Cardedeu i Caldes de Montbui.

La cercavila, ha finalitzat la Plaça de la Font del Lleó, amb la presentació de les colles i la ballada final de tots els gegants, amb l’acompanyament de les gralles i timbals.

Aquest sortida, ha estat la primera que realitzen els geganters de Sentmenat, desprès de 2 anys sense sortir, la última va ser a Barberà del Vallès, l’any 2009, en motiu de la 16ª Trobada de Gegants del Vallès Occidental i Oriental.

Per l’any vinent, en Menna, na Caterina i na Laia, tenen previst tornar les visites als municipis de: Canovelles, Lliçà d’Amunt i Palau-solità i Plegamans, a part de qualsevol acte o sortida que s’hi pugui afegir.

Des d’aquest espai, si algú és vol apuntar a la colla gegantera, pot enviar un correu a: mennacaterinalaia@hotmail.com .

Fal·lera gegantera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada