diumenge, 29 de gener del 2012

Ja s'ha realitzat la 1ª Sessió del Taller de Capgrossos



El passat dissabte dia 28 de gener, unes 50 persones, van participar al taller de Capgrossos.L’activitat es va realitzar al Pavelló Primer de Maig, a partir de les cinc de la tarda. Un cop obertes les portes del pavelló, nens i nenes, juntament amb els pares i mares, van començar a realitzar el taller. Primer, van fer els dibuixos, de com volien que fossin les figures, desprès elaborar la primera estructura amb paper de diari i cola de pintor.

A part del taller, es va exposar alguns dels obsequis que han pogut obtenir des del 1991 al 2011, gralles, timbals, fotografies, i també hi van ser presents els gegants Menna i Caterina i la gegantona, Laia.

Es va donar per finalitzat la primera sessió del taller, amb una xocolatada, de Cal Camilo.

Estem preparant una segona sessió del taller, que està prevista per mitjans-finals del mes de febrer. Es calcula que el taller de capgrossos, tindrà una durada, d’unes tres o quatre sessions.

La finalitat d’aquest taller, es per animar a nens i nenes, pares i mares… a participar a la colla gegantera, tant portant els capgrossos, tocant la gralla o el timbal , i també se’n geganters o geganteres.

A part d’aquest taller de capgrossos, la colla està estudiant realitzar un curs de gralla, al finalitzar el present taller.

Des de la colla, donem les gràcies a totes les persones que han participat en aquesta activitat, a l'Ajuntament de Sentmenat, i la col·laboració de Ràdio Sentmenat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada